Houten kozijnen Bergeijk

Houten kozijnen Bergeijk

Wil u nieuwe houten kozijnen in Bergeijk? Deze kunt u op maat laten maken en plaatsen bij Timmerbedrijf Schenning. Meer dan 25 jaar ervaring in het produceren en plaatsen van houten kozijnen in regio Bergeijk. Binnen onze werkplaats hebben wij diverse standaard afmetingen houten kozijnen opgeslagen. Hiermee kunnen wij u direct van dienst zijn en deze kozijnen bij u komen plaatsen op afspraak. Voor afmetingen die buiten standaarden vallen hebben wij materiaal aanwezig waarmee wij direct deze afmetingen kunnen produceren.

Als u nog niet helemaal zeker bent over de aankoop van nieuwe kozijnen, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Samen kunnen dan kijken naar de mogelijkheden.

rob wingate Fd9tUmRBJzk unsplash scaled

De voordelen van houten kozijnen bij Timmerbedrijf Schenning

Houten kozijnen Bergeijk? Wij zorgen voor snelle levertijden!

Het kopen van houten kozijnen bij Timmerbedrijf Schenning betekent direct een garantie van duurzaamheid. Wij controleren al het materiaal dat wij gebruiken op slijtage en kwaliteit. Zo kunnen wij garanderen dat uw houten kozijnen jarenlang mee zullen gaan.

Ook begrijpen wij dat u niet weken wilt wachten op uw nieuwe kozijnen. Daarom hebben wij veel standaard afmetingen opgeslagen in onze werkplaats. Daarmee kunnen wij u direct van dienst zijn en hoeft u nooit lang te wachten. Ook voor bijvoorbeeld speciale afmetingen kunnen wij direct een beroep doen het materiaal aanwezig in onze werkplaats. Met andere woorden, uw bestelling laat nooit lang op zich wachten!

Vraag een offerte aan!

Vaak zult u niet zomaar een beslissing maken over het kopen van nieuwe houten kozijnen. Hierover moet u zichzelf goed laten adviseren welk materiaal en stijl bij uw huis passen. Timmerbedrijf Schenning helpt u hier graag bij! U kunt vrijblijvend een offerte opvragen, bellen naar +31 497 512148 of mailen naar info@timmerbedrijfschenning.nl.