Houten kozijnen Eersel

Houten kozijnen Eersel

Bent u op zoek op zoek naar houten kozijnen in Eersel? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Timmerbedrijf Schenning. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak weten wij hoe een project goed afgerond wordt. Daarnaast worden onze materialen zorgvuldig beoordeeld. Zo kunnen wij garanderen dat uw houten kozijnen jaren meegaan.

rob wingate Fd9tUmRBJzk unsplash scaled

De voordelen van houten kozijnen bij Timmerbedrijf Schenning

Houten kozijnen in Eersel? Laat ze maken door Timmerbedrijf Schenning!

De kozijnen van Timmerbedrijf Schenning worden gemaakt met materiaal dat wij zelf beoordelen op duurzaamheid. Hiermee kunnen wij onze klanten garanderen dat zij geholpen zijn met hardhouten kozijnen die jarenlang slijtagevrij blijven.
Daarnaast begrijpen wij dat u niet lang wilt wachten op uw kozijnen. Aangezien wij in onze opslag veel voorkomende profileringen hebben hoeft u daar nooit lang op de wachten. Ook beschikken wij in onze opslag over materiaal om aangepaste profileringen de maken zodat ook hier de levertijden kort blijven. In overleg met u spreken we een installatiemoment af.

Vraag een offerte aan!

Vaak zult u niet zomaar een beslissing maken over het kopen van nieuwe kozijnen. Hierover moet u zichzelf goed laten adviseren welk materiaal en stijl bij uw huis passen. Timmerbedrijf Schenning helpt u hier graag bij! U kunt vrijblijvend een offerte opvragen, bellen naar +31 497 512148 of mailen naar info@timmerbedrijfschenning.nl.