Kozijnen Bladel

Bent u op zoek naar kozijnen in Bladel? Dan bent u bij Timmerbedrijf Schenning aan het goede adres. Met meer dan 25 jaar ervaring in de productie en plaatsing van kozijnen door de gehele regio. 

Korte levertijd

Kwaliteitsproducten

Uitstekende prijs kwaliteit

Houten kozijnen Timmerbedrijf Schenning Eersel
Houten kozijnen timmerbedrijf Schenning

Veel mogelijkheden voor kozijnen bij ons timmerbedrijf

Dankzij de vele innovaties en meer dan 25 jaar ervaring maken onze vakmensen kozijnen in alle vormen en maten. Kiest u voor een standaard rechthoekig kozijn? Wilt u nieuwe kozijnen plaatsen in een renovatiepand in Bladel die er precies zo uit moeten zien als de oorspronkelijke kozijnen? Of gaat u voor een unieke uitstraling en kiest u voor gebogen kozijnen? Of u nu kozijnen met een standaard profiel wilt of uw voorkeur uitgaat naar afwijkende profielen: wij maken het mogelijk voor u. Bent u niet zeker over de maten van uw kozijnen, kijk dan hier om ze op te meten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Hoe ziet u de nieuwe kozijnen in uw woning in Bladel of omgeving voor zich? Wij horen graag wat uw wensen en vereisten zijn. Vervolgens zetten wij onze ervaring en vakkundigheid in om precies aan uw wensen te voldoen. Neem contact met ons op via +31 497 512148 en laat weten wat wij voor u kunnen betekenen. Uiteraard is dit telefoonnummer ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie.