Kozijnen Geldrop

Kozijnen Geldrop

Woont u in Geldrop en bent u op zoek naar nieuwe kozijnen? Misschien bent u aan het renoveren of verbouwen. Timmerbedrijf Schenning helpt u hier graag bij voor uw handgemaakte deur- en raamkozijnen. Wij zijn al 25 jaar lang de ideale partner voor het laten maken en plaatsen van verschillende kozijnen. Wij gebruiken enkel duurzaam materiaal zodat uw kozijnen langer mee zullen gaan.

In onze werkplaats hebben we verschillende standaardafmetingen kozijnen opgeslagen. Hiermee kunnen wij u direct van dienst zijn zodra u kozijnen bestelt. Ook afwijkende afmetingen of maatwerk kunt u bij ons bestellen. Wij zullen de bestelling direct in productie nemen en maken met u een afspraak voor installatie.

Als u nog niet helemaal zeker bent over de aankoop van nieuwe kozijnen, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Samen kunnen dan kijken naar de mogelijkheden.

rob wingate Fd9tUmRBJzk unsplash scaled

De voordelen van kozijnen bij Timmerbedrijf Schenning

Kozijnen in Geldrop? Kies voor duurzaam en betrouwbaarheid.

Wanneer u gaat beslissen over de aankoop van uw nieuwe kozijnen, is duurzaamheid vaak een belangrijke factor. Daarom staat duurzaamheid bij ons en onze producten ook altijd voorop. Wij controleren namelijk al ons materiaal dat wij gebruiken op slijtage en kwaliteit en garanderen hiermee dat uw kozijnen langer mee zullen gaan. Ook kunnen wij in regio Geldrop uw kozijnen komen plaatsen. Dit doen wij altijd op afspraak op een tijdstip welke wij met u bespreken.

Meer dan 25 jaar ervaring en tellende bouwen wij verder aan onze betrouwbare naam. Een naam in duurzame kozijnen en snelle levertijden. Want, klanten laten wij nooit lang wachten op hun bestelling!

Vraag een offerte aan!

Vaak zult u niet zomaar een beslissing maken over het kopen van nieuwe kozijnen. Hierover moet u zichzelf goed laten adviseren welk materiaal en stijl bij uw huis passen. Timmerbedrijf Schenning helpt u hier graag bij! U kunt vrijblijvend een offerte opvragen, bellen naar +31 497 512148 of mailen naar info@timmerbedrijfschenning.nl.