Kozijnen Valkenswaard

Kozijnen Valkenswaard

Op zoek naar nieuwe kozijnen in Valkenswaard? Omdat u bijvoorbeeld voor een renovatie- of nieuwbouwproject aan het klussen bent. Dan bent u bij Timmerbedrijf Schenning aan het juiste adres! Voor deurkozijnen en raamkozijnen zijn wij uw ideale partner. Wij leveren handgemaakte kozijnen, die duurzaam zijn door het gebruikte materiaal. En omdat we vele standaard afmetingen in onze werkplaats hebben opgeslagen, bent u snel geholpen. Ook bij afwijkende afmetingen hebben wij materiaal in onze opslag waarmee we snel uw kozijnen kunnen produceren. Daarna komen we bij u op afspraak om de kozijnen te plaatsen.

Als u nog niet helemaal zeker bent over de aankoop van nieuwe buitendeuren, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Samen kunnen dan kijken naar de mogelijkheden. 

rob wingate Fd9tUmRBJzk unsplash scaled

De voordelen van kozijnen bij Timmerbedrijf Schenning

Kozijnen Valkenswaard? Kies voor duurzaam.

Als u een timmerbedrijf inschakelt, gaat u natuurlijk voor uitstekende kwaliteit. Dat is één ding waar u zeker van bent wanneer u bij ons uw nieuwe hardhouten kozijnen bestelt. Voor zowel het laten maken en plaatsen van houten kozijnen in regio Eindhoven ben je bij Timmerbedrijf Schenning aan het juiste adres. Met 25 jaar ervaring bouwen wij verder aan onze betrouwbare reputatie. Een reputatie in duurzame kozijnen. En een reputatie in snelle levertijden, omdat wij klant niet graag laten wachten.

Met andere woorden: door onze kwaliteit en snelle levertijden kunt u een zorgeloos project afronden.

Vraag een offerte aan!

Vaak zult u niet zomaar een beslissing maken over het kopen van nieuwe kozijnen. Hierover moet u zichzelf goed laten adviseren welk materiaal en stijl bij uw huis passen. Timmerbedrijf Schenning helpt u hier graag bij! U kunt vrijblijvend een offerte opvragen, bellen naar +31 497 512148 of mailen naar info@timmerbedrijfschenning.nl.