Kozijnen Veldhoven

Kozijnen Veldhoven

Wilt u nieuwe kozijnen in Veldhoven? Bent u bezig met een renovatie- of nieuwbouwproject? Dan kan Timmerbedrijf Schenning u daarbij helpen! Wij zijn uw ideale partner voor zowel deur- als raamkozijnen. Onze kozijnen zijn handgemaakt, allen met duurzaam materiaal. Binnen onze werkplaats hebben we diverse afmetingen kozijnen opgeslagen. Hiermee kunnen we snel leveren en installeren bij u thuis. Ook met afmetingen die afwijken van standaarden kunnen wij direct produceren in onze eigen werkplaats. Daar maken we met u een afspraak om de kozijnen te installeren.

Als u nog niet helemaal zeker bent over de aankoop van nieuwe kozijnen, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Samen kunnen dan kijken naar de mogelijkheden.

rob wingate Fd9tUmRBJzk unsplash scaled

De voordelen van kozijnen bij Timmerbedrijf Schenning

Kozijnen in Eindhoven? Maak een duurzame keuze.

Wanneer u heeft beslist voor nieuwe kozijnen te kiezen, wilt u natuurlijk de beste kwaliteit. Dat is bij ons de standaard voor al onze kozijnen. Omdat wij alle materialen zelf testen op slijtage een kwaliteit kunnen wij garanderen dat uw kozijnen jarenlang mee zullen gaan. Ook zijn wij in regio Veldhoven uw partner voor het laten installeren van uw kozijnen. Dit doen we altijd op afspraak en we zorgen dat we nooit langer bezig zijn dan nodig is.

Met 25 jaar ervaring bouwen wij verder aan onze betrouwbare reputatie. Een reputatie in duurzame kozijnen. En een reputatie in snelle leveren, want we willen u niet lang laten wachten.

Vraag een offerte aan!

Vaak zult u niet zomaar een beslissing maken over het kopen van nieuwe kozijnen. Hierover moet u zichzelf goed laten adviseren welk materiaal en stijl bij uw huis passen. Timmerbedrijf Schenning helpt u hier graag bij! U kunt vrijblijvend een offerte opvragen, bellen naar +31 497 512148 of mailen naar info@timmerbedrijfschenning.nl.