Timmerbedrijf Eindhoven

Timmerbedrijf Eindhoven | Een betrouwbare specialist!

Op zoek naar een timmerbedrijf in Eindhoven? Bent u van plan uw woning te verbouwen of te renoveren? Dan ondersteunt Timmerbedrijf Schenning u daar graag bij. Met meer dat 25 jaar ervaring in kozijnen, deuren en trappen een betrouwbare naam.

Ook wanneer u zelf geen compleet beeld hebt bij uw verbouwing of renovatie, kan Timmerbedrijf Schenning u van passend advies voorzien. Hierbij kijken we samen naar jouw project en kijken we hoe wij daarbij van dienst kunnen zijn.

Als u nog niet helemaal zeker bent over het huren van een timmerman, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Samen kunnen dan kijken naar de mogelijkheden. 

rob wingate Fd9tUmRBJzk unsplash scaled

De voordelen bij Timmerbedrijf Schenning in regio Eindhoven

Een timmerbedrijf met passie voor hout!

Bij ons bedrijf vindt je onze passie terug in handgemaakte trappen, kozijnen, deuren en ramen die wij handgemaakt en op maat voor u produceren. En handgemaakt gaat bij ons bedrijf hand in hand met een oog voor detail, dat aansluit op uw wensen. Ook zijn wij u van dienst met diverse machinale werkzaamheden. Denk hierbij aan het produceren van vensterbanken, architraven, plinten, luiken en gootklossen. Alle mogelijke houtbewerkingen voeren we voor u uit. Met wat kan onze werkplaats uit regio Eindhoven u van dienst zijn?

Vraag een offerte aan!

Vaak zult u niet zomaar een beslissing maken over het huren van een timmerbedrijf. Hierover moet u zichzelf goed laten adviseren welk materiaal en stijl bij uw huis passen. Timmerbedrijf Schenning helpt u hier graag bij! U kunt vrijblijvend een offerte opvragen, bellen naar +31 497 512148 of mailen naar info@timmerbedrijfschenning.nl.