Timmerbedrijf Veldhoven

Timmerbedrijf Veldhoven

Op zoek naar een timmerbedrijf in Veldhoven? Bent u bezig met uw woning te renoveren of verbouwen? En wilt u daarbij de hulp van een ervaren en betrouwbaar timmerbedrijf? Wij hebben 25 jaar ervaring in kozijnen, deuren en trappen en hierbij een betrouwbare naam opgebouwd.

Mocht u nu zelf geen compleet beeld hebben bij uw renovatie of verbouwing, kan Timmerbedrijf Schenning u van passend advies voorzien. Samen kijken we naar jouw project en welke producten wij daarbij kunnen maken en plaatsen.

Bent u nog niet helemaal zeker van het huren van een timmerman, of wilt u meer informatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact op. Samen kunnen we dan kijken naar de mogelijkheden.

rob wingate Fd9tUmRBJzk unsplash scaled

De voordelen van Timmerbedrijf Schenning

Timmerbedrijf in Veldhoven? Schenning heeft een passie voor hout!

Bij Timmersbedrijf Schenning hebben wij een passie voor hout. En deze passie vindt u terug in handgemaakte trappen, kozijnen, deuren en ramen die wij op maat voor u produceren. Nog een voordeel van handgemaakte producten is het oog voor detail. Hiermee sluiten onze producten namelijk perfect aan op uw wensen. Ook maken wij in onze werkplaats diverse machinale bewerkingen. Denk hierbij aan het produceren van vensterbanken, architraven, plinten, luiken en gootklossen. Alle mogelijke houtbewerkingen voeren wij zelf uit in onze werkplaats. Met wat kan onze werkplaats uit regio Veldhoven u van dienst zijn?

Vraag een offerte aan!

Vaak zult u niet zomaar een beslissing maken over het inhuren van een timmersbedrijf. Hierover moet u zichzelf goed laten adviseren welk materiaal en stijl bij uw huis passen. Timmerbedrijf Schenning helpt u hier graag bij! U kunt vrijblijvend een offerte opvragen, bellen naar +31 497 512148 of mailen naar info@timmerbedrijfschenning.nl.