Timmerwerken Valkenswaard

Timmerwerken Valkenswaard

Bent u met een klusproject bezig waar wij u bij kunnen assisteren? Timmerbedrijf Schenning is gevestigd in Eersel en is verantwoordelijk voor diverse timmerwerken in Valkenswaard. Wij staan voor duurzaamheid in onze producten en snelle levertijden voor onze klanten. Onze hoofdisciplines zijn kozijnen voor ramen en deuren, buiten-en binnendeuren en trappen. Naast deze disciplines is onze werkplaats ook ingericht voor diverse machinale bewerkingen zoals:

  • Plinten;
  • Luiken;
  • Architraven;
  • Vensterbanken;
  • Gootklossen;
  • Alle overige machinale houtbewerkingen

Als u nog niet helemaal zeker bent over de het inhuren van een timmerbedrijf, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Samen kunnen dan kijken naar de mogelijkheden. Waarmee mag Timmerbedrijf Schenning u van dienst zijn?

rob wingate Fd9tUmRBJzk unsplash scaled

De voordelen van timmerwerken bij Timmerbedrijf Schenning

Kies voor kwaliteit en snelle levertijden.

Binnen ons bedrijf hebben wij twee kernwaarden hoog in het vaandel staan. De eerste kernwaarde is kwaliteit van onze producten. Bij Schenning controleren wij al het materiaal dat wij voor onze producten gebruiken. Dit betekent controle op slijtage en op kwaliteit. Zo kunnen wij garanderen dat onze producten duurzaam zijn en jarenlang meegaan.

Een andere kernwaarde onder Timmerwerken Valkenswaard is snelle levertijden van onze producten. Ons bedrijf heeft een werk- en opslagplaats waar wij verschillende standaard afmetingen van onze producten hebben liggen. Afmetingen in kozijnen, traponderdelen en ramen. Hiermee kunnen wij u direct van dienst zijn. Voor afwijkende afmetingen of maatwerk kunnen wij direct aanspraak maken op materialen uit onze opslag.  

Vraag een offerte aan!

Vaak zult u niet zomaar een beslissing maken over het inhuren van een timmerman. Hierover moet u zichzelf goed laten adviseren welk materiaal en stijl bij uw huis passen. Timmerbedrijf Schenning helpt u hier graag bij! U kunt vrijblijvend een offerte opvragen, bellen naar +31 497 512148 of mailen naar info@timmerbedrijfschenning.nl.