Trappen Eersel

Trappen Eersel

Bent u op zoek naar een nieuwe trap in Eersel? Dan bent u bij Timmerbedrijf Schenning op de juiste plek. Bij ons vindt je namelijk alles voor een trap. Wanneer het gaat om een renovatie van uw trap. Maar ook wanneer u een compleet nieuwe trap wilt laten plaatsen. Van traptreden tot trapleuningen en van trapmatten tot traphekken. Een paar kleine aanpassingen kunnen uw trap een heel ander uiterlijk geven.

Als u nog niet helemaal zeker bent over de aankoop van nieuwe trap, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Samen kunnen dan kijken naar de mogelijkheden. 

rob wingate Fd9tUmRBJzk unsplash scaled

De voordelen van een trap door Timmerbedrijf Schenning

Trappen Eersel? De hoogte kwaliteit ongeacht stijlkeuze.

Wij denken graag mee met de voorkeur van uw stijl. U geeft uw wensen aan, en op basis daarvan maken wij een ontwerp. Daarna maken wij deze trap op maat, en plaatsen wij deze op afspraak. In veel gevallen hebben wij al het materiaal in onze opslag en kunnen wij u direct van dienst zijn. In alle andere gevallen hebben wij flexibele levertijden met onze leveranciers.

De hoge kwaliteit die wij klanten garanderen komt door onze controle op alle materialen. Wij testen namelijk alles wat wij geleverd krijgen zelf op slijtage en kwaliteit. De beste reclame zijn goede klantervaringen. Dat begint bij de kwaliteit van het product, en daarin stellen wij nooit teleur.

Vraag een offerte aan!

Vaak zult u niet zomaar een beslissing maken over het kopen van een nieuwe trap. Hierover moet u zichzelf goed laten adviseren welk materiaal en stijl bij uw huis passen. Timmerbedrijf Schenning helpt u hier graag bij! U kunt vrijblijvend een offerte opvragen, bellen naar +31 497 512148 of mailen naar info@timmerbedrijfschenning.nl.