Trappen Valkenswaard

Trappen Valkenswaard

Toe aan een nieuwe trap in uw huis? Misschien een trap die aansluit bij de stijl van uw huis. Bij Timmerbedrijf Schenning vindt u handgemaakte trappen op maat! Handgemaakt wanneer u op zoek bent naar onderdelen voor uw trap. Maar ook handgemaakt wanneer u een volledig nieuwe trap wilt laten plaatsen. Traptreden, trapleuningen, traphekken en meer. Met een paar kleine aanpassingen krijgt uw trap een compleet andere uitstraling.

Als u nog niet helemaal zeker bent over de aankoop van nieuwe trap, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Samen kunnen dan kijken naar de mogelijkheden.

rob wingate Fd9tUmRBJzk unsplash scaled

De voordelen van een trap bij Timmerbedrijf Schenning

Trappen Valkenswaard?

Bij Timmerbedrijf Schenning begrijpen we dat een buitendeur aan moet sluiten op uw wensen. Daarom kunt u in overleg met ons een deur vormgeven, die onze vakmannen met oog voor detail produceren. Hierbij heb je naast de afmetingen ook keuze uit bijvoorbeeld het soort glas, of de keuze van de klink. En met de installatieservice van Timmerbedrijf Schenning komen wij ze bij u zowel bezorgen als installeren. Zo kunt u zorgeloos het gehele project uit handen geven!

Naast maatwerk is Timmerbedrijf Schenning er ook voor buitendeuren waarvoor u het liefst niet veel betaalt. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om een tijdelijke oplossing, of gewoon wanneer u er liever niet veel geld aan kwijt bent. Met een buitendeur van Timmerbedrijf Schenning verzekert u zichzelf van goede kwaliteit.

Vraag een offerte aan!

Vaak zult u niet zomaar een beslissing maken over het kopen van een nieuwe trap. Hierover moet u zichzelf goed laten adviseren welk materiaal en stijl bij uw huis passen. Timmerbedrijf Schenning helpt u hier graag bij! U kunt vrijblijvend een offerte opvragen, bellen naar +31 497 512148 of mailen naar info@timmerbedrijfschenning.nl.