Trappen Veldhoven

Trappen Veldhoven

Op zoek naar een nieuwe trap voor uw huis? Een trap die misschien meer aansluit bij de stijl van uw huis. Of wilt u uw huidige trap renoveren met een aantal traponderdelen? Voor beiden is Timmerbedrijf Schenning uw ideale partner. Wij maken al onze trappen in Veldhoven ouderwets met de hand, waardoor we uw wensen zelf tot uitvoering brengen. Al het materiaal dat wij gebruiken ligt direct klaar in onze opslag. Daardoor kunnen wij uw order direct in productie nemen. Daarna maken we in overleg met u een afspraak om de trap te komen plaatsen.

Als u nog niet helemaal zeker bent over de aankoop van nieuwe trap, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Samen kunnen dan kijken naar de mogelijkheden.

rob wingate Fd9tUmRBJzk unsplash scaled

De voordelen van trappen bij Timmerbedrijf Schenning

Trappen Veldhoven. Duurzaamheid en snelle levertijden.

Bij Timmerbedrijf Schenning begrijpen wij dat uw trap aan moet sluiten op uw behoeften. Daarom overleggen wij graag met u over hoe uw trap moet worden vormgegeven. En uw trap produceren wij met materiaal dat wij zelf controleren op duurzaamheid. Elk onderdeel wordt gecontroleerd op slijtage en kwaliteit. Zo kunnen wij garanderen dat u jarenlang kunt genieten van uw trap.

Naast kwaliteit in onze producten zorgen wij ook voor snelle levertijden. In onze opslag hebben wij veel van ons materiaal opgeslagen. Bij plaatsing van uw order kunnen wij vaak direct voor u aan de slag. Daarna plannen we samen met u een afspraak in om de trap te plaatsen.

Vraag een offerte aan!

Vaak zult u niet zomaar een beslissing maken over het kopen van een nieuwe trap. Hierover moet u zichzelf goed laten adviseren welk materiaal en stijl bij uw huis passen. Timmerbedrijf Schenning helpt u hier graag bij! U kunt vrijblijvend een offerte opvragen, bellen naar +31 497 512148 of mailen naar info@timmerbedrijfschenning.nl.